Doprava ZADARMO Jedinečné dizajny Inde nenájdete rovnaké
theme-logo-alt
0

Žiadne produkty v košíku.

Mám pre teba originálne špeci veci

Mám pre teba originálne špeci veci

Originálne umelecké dielo

Ponúkam ti príležitosť vlastniť originálne a skutočné autorské dielo – obraz na plátne, ktorý je digitálne vytlačený. Tento obraz je jediný svojho druhu v celej galaxii, takže budeš mať skutočný unikát! Pôvodný obrázok som nakreslil pastelkami a následne digitalizoval, aby som zachoval všetky detaily a farby. Môžeš si pôvodný nákres pozrieť TU. Tento obraz je LEN JEDEN a viac ich nebude. Akonáhle nájde svojho šťastného majiteľa, ukončím jeho predaj, takže budeš jediný, kto vlastní tento skutočný originál vytlačený na plátne. Doprava je bezplatná. OBJEDNAJ TERAZ!

Plagát v ráme s ochranným sklom

Ak hľadáš niečo originálne, čo okamžite pritiahne pozornosť a oživí tvoju stenu, určite ťa zaujme môj plagát v ráme s ochranným sklom. Plagát je vytlačený na kvalitný papier a chránený sklom, aby si mohol dlhé roky užívať jeho krásu bez obáv z poškodenia. Dizajn je samozrejme môj vlastný, takže opäť máš záruku, že vlastníš niečo skutočne originálne. Doručenie neplatíš Ty, ale doručenie platím ja. OBJEDNAJ TERAZ!

Oblečenie so špeci dizajnom

Parádna unisex mikina s kreslenou postavou gangstra je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú štýlový a pohodlný kúsok oblečenia. Postavičku na mikine som nakreslil perom do starého kalendára a digitalizoval pre výrobu – potlač. Mikina je z polyesteru a bavlny, čo pomáha dizajnom vyzerať sviežo a krásne. Rebrovaný úplet zabezpečuje, že goliér si zachová svoj tvar po mnohých praniach. Nemá svrbiace bočné švy a zmes stredne ťažkej tkaniny, ktorá obsahuje 50 % bavlny a 50 % polyesteru, robí mikinu pohodlnou aj odolnou. Vyrobená z eticky pestovanej bavlny v USA a farby sú certifikované certifikátom OEKO-TEX s nízkym dopadom na životné prostredie. Mikina je dostupná vo viacerých veľkostiach a je vhodná pre mužov aj ženy. Doprava ZADARMO a doručenie do 25 pracovných dní znamená, že tvoja mikina bude čoskoro doma! OBJEDNAJ TERAZ! 😊

Obaly na mobil s mojím dizajnom na všetky modely Samsung Galaxy a Apple iPhone

Tvoj mobil si zaslúži ochranu a štýl! Ponúkam unikátne obaly na mobil s mojím dizajnom, ktoré sú nielen krásne, ale aj praktické. Obaly na mobil vyrobené z odolného materiálu, ktorý chráni tvoj telefón pred poškodením, a zároveň mu dodávajú jedinečný vzhľad. Každý obal je výsledkom mojej práce a kreativity, takže opäť máš istotu, že vlastníš niečo špeciálne. DOPRAVA ZADARMO! OBJEDNAJ TERAZ!

Fotokniha s básňami

„Naša Orava v poézii“ je jedinečný literárny klenot. Autor Ľuboš Šimurda v nej ospevuje nádhernú oravskú prírodu a jej neobyčajnú krásu. Fotografie, ktoré dopĺňajú texty, zachytávajú neporušenú krásu Oravy, jej krajinu, lesy, rieky a hory. Tento unikátny spojenie poézie a fotografie ponúka čitateľom nezabudnuteľný zážitok. Autor sa venuje nielen ospevovaniu prírody, ale aj reflexii nad utrpením ľudu a jedinečnou kultúrou Oravy. Básne plné hľadaní božskej prítomnosti v srdci, v snoch, vo hviezdach a v oravskej prírode. Kniha dostupná ako fyzický výtlačok online a tiež osobne u autora v Námestove. Nezabudni, že kniha „Naša Orava v poézii“ je ideálnym darčekom pre každého milovníka poézie a prírody. Doprava ZADARMO a doručenie do 2 pracovných dní. OBJEDNAJ TERAZ!

Kategória Umenie

0 Komentáre

Zanechaj reakciu

KÚPIŠ MI TO?

Náhľad e-mailu

Kúpiš mi prosím tento úžasný kúsok?
theme-img-alt

OBJEDNAŤ

Nastavenia

E-mail Settings

15 49.0138 8.38624 https://www.speciveci.sk arrow 0 1 cookie-true 600